Spelregels 

 1. Alleen jongens en meisjes van de groepen 5 t/m 8 mogen meedoen. 
 1. Per deelne(e)m(st)er is er een minimale bijdrage van € 20,-. Het extra geld wat je ophaalt met de sponsorkaart kun je bij de online inschrijving overmaken. De opbrengst is voor Stichting Ontmoeting. Je mag niet bij bedrijven langs gaan voor sponsorgeld! 
 1. De drie kinderen die het meeste geld hebben opgehaald, winnen een prijs. Wat deze prijs is, is een verrassing. Doe je best! 
 1. Je mag op dinsdag en woensdag van 9.00 tot 17.00 uur in groepjes van 4, 5 of 6 personen een hut bouwen. Wil je alle namen van de kinderen uit je groepje, die je zelf gemaakt hebt, invullen op het aanmeldingsformulier op internet? Als je geen (of een te klein) groepje hebt, word je door ons in een groepje ingedeeld. Om iedereen zo snel mogelijk te kunnen laten beginnen, moet je op de bouwdagen je ook als groepje inschrijven. 
 1. De hutten worden woensdagavond beoordeeld op stevigheid, vorm, afwerking, inrichting en creativiteit. Doe je best! Op donderdag maakt de jury de prijzen bekend.  
 1. Op donderdag is het Huttendorp open voor het publiek vanaf 9.30 uur. De afsluitingsspelen beginnen om ongeveer 14.00 uur. 
 1. Als je het leuk vindt, mag je op donderdag bij je eigen hut spulletjes verkopen. De opbrengst daarvan is bestemd voor Stichting Ontmoeting en wordt ingeleverd bij de EHBO-post. Het is niet toegestaan om energiedrankjes, zoals Golden Power, te verkopen. 
 1. Op de Huttendorp-dagen krijg je drinken. Tussen de middag is er een pauze. Op dinsdag en woensdag neem je je eigen lunch mee, maar je mag ook naar huis gaan om te eten. 
  Op donderdag krijg je eten van ons. 
 1. Je moet zelf voor gereedschap zorgen (is ook op het Huttendorp te koop). Hout en spijkers zijn aanwezig. 
 1. Pas goed op je spullen (ook op je portemonnee). De organisatie is hier niet verantwoordelijk voor! 
 1. Je mag geen vuur, lucifers, aanstekers, radio, muziek o.i.d. meenemen! 
 1. Voor vragen of problemen kun je terecht bij de comitéleden die op het terrein toezicht houden (ze dragen een groen poloshirt). 
 1. Als je gewond raakt of als je je niet lekker voelt kun je terecht bij de EHBO-post. 
 1. Iedereen die zich aan deze regels wil houden mag meedoen. 
 1. BELANGRIJK: deelname en betreden van het Huttendorp-terrein is voor eigen risico!