Spelregels

 1. Alleen jongens en meisjes van de groepen 5 t/m 8 mogen meedoen.
 2. Per deelne(e)m(st)er is er een standaard bijdrage van € 20,-. Wil je nog extra geld ophalen? Dan mag je het geld via de QR-code op de flyer overmaken. De opbrengst is voor Stichting Ontmoeting. Je mag niet bij bedrijven langs gaan voor sponsorgeld!
 3. De drie kinderen die het meeste geld hebben opgehaald, winnen een prijs. Wat deze prijs is, is een verrassing. Doe je best!
 4. Je mag op dinsdag en woensdag van 9.00 tot 17.00 uur in groepjes van 4, 5 of 6 personen een hut bouwen. Wil je de namen van degene uit je groepje, die je zelf gemaakt hebt, invullen op het aanmeldingsformulier op internet? Als je geen (of een te klein) groepje hebt, word je door ons in een groepje ingedeeld. Om iedereen zo snel mogelijk te kunnen laten beginnen, moet je op de bouwdagen je ook als groepje inschrijven.
 5. Op donderdag maakt de jury de prijzen bekend. De hutten worden beoordeeld op stevigheid, vorm, afwerking, inrichting en creativiteit. Doe je best! Het Huttendorp is dan open voor het publiek vanaf 9.30 uur. De afsluitingsspelen beginnen om ongeveer 14.00 uur.
 6. Op donderdag is er een verkoping. Als je dat graag wilt, mag je bij je eigen hut spulletjes verkopen. De opbrengst daarvan is bestemd voor Stichting Ontmoeting en wordt ingeleverd bij de EHBO-post. Het is niet toegestaan om energiedrankjes, zoals Golden Power, te verkopen.
 7. Op de Huttendorp-dagen krijg je drinken. Tussen de middag is er een schafttijd. Daarvoor neem je zelf brood mee, maar je mag ook naar huis gaan om te eten.
  Op donderdag krijg je eten van ons.
 8. Je moet zelf voor gereedschap zorgen (is ook op het Huttendorp te koop). Hout en spijkers zijn aanwezig.
 9. Pas goed op je spullen (ook op je portemonnee). De organisatie is hier niet verantwoordelijk voor!
 10. Je mag geen vuur, lucifers, aanstekers, radio, muziek o.i.d. meenemen!
 11. Voor vragen of problemen kun je terecht bij de herkenbare personen (met naambordje) die op het terrein toezicht houden.
 12. Als je pijn hebt en ook als je hulp of pleisters nodig hebt, kun je terecht bij de EHBO-post.
 13. Iedereen die zich aan deze regels wil houden mag meedoen.
 14. BELANGRIJK: deelname en betreden van het Huttendorp terrein is voor eigen risico!