26-08-2022 | Einde Huttendorp 2022

,

Nadat de laatste kinderen het Huttendorp terrein hadden verlaten, is er begonnen met het opruimen van het Huttendorp. Ook dit jaar zijn er weer veel hutten die opgehaald worden om thuis verder mee te spelen.


’s Avonds rond een uur of half 11 was alles weer opgeruimd!
Onze dank gaat uit naar de vele vrijwilligers die daarmee hebben geholpen!


Wij mogen terugzien op een geweldig mooi, gezellig en warm Huttendorp. Eindelijk konden we weer een volledig Huttendorp organiseren zonder beperkende maatregelen. Kinderen hadden zich opnieuw massaal aangemeld, met 663 kinderen zijn er in totaal 130 hutten gebouwd. Dit leverde wederom een prachtig Huttendorp op.


Gelukkig zijn er geen ernstige ongelukken gebeurd, de EHBO was vooral bezig met het behandelen van klein letsel, zoals schaafplekken, blaren, en veel wespensteken. Ondanks de warmte hielden de kinderen het goed vol, de gekregen bidon werd meer gebruikt om elkaar af te koelen dan om er uit te drinken 😉 


Woensdagavond zijn er spelletjes gedaan in de sporthal met de kinderen van groep 8. Hier werd fanatiek gestreden om de meeste punten bij de diverse spellen. Na afloop met z’n allen nog wat eten en drinken rond het kampvuur en rond 0:00 uur was het tijd om in de grote tent je slaapplek op te zoeken. Verreweg de meeste kinderen dachten niet aan slapen, maar uiteindelijk is het de meeste kinderen wel gelukt om iniedergeval een uurtje te slapen.


Op donderdag was er de prijsuitreiking, de veiling en de markt waarvoor ook nu weer veel belangstelling was. ’s Middags konden de kinderen genieten van heerlijk verkoelende waterspelen, door de warmte was het bijna onmogelijk om de kinderen te laten stoppen.


Wij willen de kinderen, ouders, sponsoren en vrijwilligers hartelijk bedanken voor ieders positieve inzet!


Aaldert, Bernd, Henk, Henk Jan, Herman, Hilly, Jan, Janita, Jantje, Jeanet, Jentje, Klaas, Klaas, Lijsje, Roel, Roelofje, Trijntje, Willem

Geplaatst in: Nieuws