Als organisatie mogen we dankbaar terugzien op wederom een fantastisch Huttendorp. Ondanks de weersomstandigheden van regen en kou gingen de kinderen ongestoord door met het bouwen van de hutten. En waar we ons als organisatie zorgen maakten over kou en nattigheid deden de kinderen alsof er niets aan de hand was.

Kinderen hadden zich opnieuw massaal aangemeld, met 631 kinderen zijn er in totaal 122 hutten gebouwd. Dit leverde wederom een prachtig Huttendorp op.

Gelukkig zijn er geen ernstige ongelukken gebeurd, de EHBO was vooral bezig met het behandelen van klein letsel, zoals schaafplekken, blaren etc.

Woensdagavond zijn er spelletjes gedaan in de sporthal met de kinderen van groep 8. Hier werd fanatiek gestreden om de meeste punten bij de diverse spellen. Na afloop met z’n allen nog wat eten en drinken rond het kampvuur en rond 0:00 uur was het tijd om in de grote tent je slaapplek op te zoeken. Verreweg de meeste kinderen dachten niet aan slapen, maar uiteindelijk is het de meeste kinderen wel gelukt om in ieder geval een uurtje te slapen.

Op donderdag was er de prijsuitreiking, de veiling en de markt waarvoor ook nu weer veel belangstelling was. ’s Middags konden de kinderen genieten van de waterspelen, ook hier lieten zich de kinderen niet tegenhouden door regen en kou en hebben ze er samen een heerlijke modderboel van gemaakt.

Nadat de laatste kinderen het Huttendorp terrein hadden verlaten, is er begonnen met het opruimen van het Huttendorp. Ook dit jaar zijn er weer veel hutten die opgehaald worden om thuis verder mee te spelen.

’s Avonds rond een uur of half 11 was alles weer opgeruimd!

Onze dank gaat uit naar de vele vrijwilligers die daarmee hebben geholpen!

Wij willen de kinderen, ouders, sponsoren en vrijwilligers hartelijk bedanken voor ieders positieve inzet!

Aaldert, Henk, Henk Jan, Herman, Hilly, Jan, Janita, Janneke, Jantje, Jantje, Jeanet, Jentje, Klaas, Klaas, Lijsje, Roel, Roelofje, Trijntje, Willem